Cha Am - Hua Hin

Efter både Siem Reap och Bangkok var vi trötta på städer och bestämde oss för att göra en liten avstickare till Cha Am och Hua Hin.

Både jag och Henry har varit här några gånger innan med familjen så vi behövde inte planera särskilt mycket utan blev en riktig spontan tripp.

Bokade taxi från vårt hotell, och prutade ner priset till 2000 bath vilket är ca, 450 svenska kronor tillsammans. Resan gick väldigt smidigt tog bara 2h ner.

Vår taxichaufför var ganska egen med han hade hela (nästan) bilens tak och instrumentbräda täckt av mynt och sedlar från hela världen som han fått av resenärer. Hittade både svenska tior,femmor och hundralappar. Målet var att han skulle ha hela bilen täckt en dag.

Väl framme vid cha am beach var det bara att välja och vraka bland hotellen och guesthousen. Finns hur många som helst så man kan verkligen pressa priserna.

Standarden är riktigt bra med vi betalar runt 50svenska kronor var för vårt hotell/guesthouse per natt och vi har ac,tv,kyl/frys och gratis internet.

Vårt rum är inte pjåkigt heller bästa boendet hitills, lätt! Vi har två dubbelsängar som vi slagit ihop till en ända stor säng, soffa, balkong (vi ser havet) egen dusch och toalett. Annars lagom stort,väldigt fint och fräscht.

Dagarna här vid kusten har gått fort men vi har hunnit med mycket, tyvärr har vi inte haft vädergudarna på vår sida utan det har regnat utan dess like.

Men idag har det varit uppehåll hela dagen så idag har vi solat som bara den! Får passa på sista dagen, förikväll åker vi vidare till surat thani för att sedan ta färja till koh samui och reearth festival!!! Så sjukt taggad är jag.

Men nu måste jag packa och sedan sova för vår buss går vid 04.00 på morgonen och det är en bit till stationen härifrån, så vi lär behöva gå från hotellet runt tre. Fy fan säger jag! Hatar att gå och det blir inte bättre med en klumpeduns på ryggen!

Love n




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0